Samten Tse Danmark

Her Eminence Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche

Nyheder Foreningen The Association Studiegruppen Retreat Historie Dharma Dhristi Galleri Kontakt Links

FORENINGEN SAMTEN TSE CHARITABLE SOCIETY DANMARK

Om foreningen

Hendes Eminence Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche har givet belæringer i Danmark hvert år siden 2003, hvor Rinpoche blev inviteret til København første gang. I årenes løb har Rinpoche givet tilflugt til mange danskere og inspirerer fortsat hvert år både “nye” og “gamle” buddhister i deres studier og praksis gennem sin meget klare, direkte og vedkommende undervisning. Foreningen Samten Tse Charitable Society Danmark blev stiftet i 2017 og står under Rinpoches spirituelle ledelse. Foreningen er ansvarlig for at organisere Rinpoches programmer i Danmark. Foreningen fungerer desuden som samlingspunkt for de studerende, der ønsker at deltage i Rinpoches undervisning samt at studere og praktisere sammen. Samten Tse Danmark videreformidler også information om aktiviteter i Mindrolling International og Samten Tse Charitable Society.

Bliv medlem af foreningen

LINK til foreningens vedtægter på dansk.
Det koster 300 kr. om året at være medlem af foreningen. Det er muligt at melde sig ind her på siden ved at udfylde tilmeldings skemaet. Når oplysningerne er sendt vil du modtage en mail med et link til PayPal for indbetaling af kontingent. Medlemskab er gyldigt, når kontingentet er betalt.
Vi glæder os over din interesse i Samten Tse Danmark.